2023-08-12
🚩將軍澳藍塘傲🚩自從有左將藍隧道,出入將軍澳都方便左,於是今日去左將軍澳海旁食野同🚗遊車河😀😀😀聽見朋友講將軍澳多左好多高質既西餐廳,仲可以對海嘆返杯啡同酒🥹🥹🥹🧄新鮮青口配蒜香白酒牛油 $118牛油蒜香味撲鼻,每隻青口都好入味帶有白酒味😋青口非常新鮮,隻隻都好嫩滑😉伴碟有香脆法包,我鐘意點一點個汁黎食🐷慢煮豬肋漢堡配薯條$146好大舊豬🥹🥹經過慢煮既豬肋肉,肉質又唔會太淋兼好Juicy😋伴碟既薯條都好味配埋黑松露沙律醬🤭👍🏻👍🏻🍝明太子忌廉意粉配烏魚籽(辣)$148加配左煙三文魚 +$25意粉比較Creamy, 不過配上辣辣地既醬汁中和左好膩既感覺🤗食完一啖又想食多啖🤣🤣☕️Iced Cappuccino $49🍫Iced 85% chocolate $54好濃香既朱古力,因為採用85%朱古力,唔太甜既朱古力飲品非常好☺️如果唔鐘意太高濃度既朱古力,佢仲有75%既朱古力☺️☺️☺️至於甜品,見到佢有Gelato賣,但因為太飽無Order到,唯有下次再黎食過😋💡環境舒服,座位寬敞,餐廳面海,最岩假日係到Chill 一Chill 打下卡📸📍 Urban Coffee Roaster (唐賢街) (
🧄新鮮青口配蒜香白酒牛油 $118
🐷慢煮豬肋漢堡配薯條$146
🍝明太子忌廉意粉配烏魚籽(辣)$148
加配左煙三文魚 +$25
☕️Iced Cappuccino $49
🍫Iced 85% chocolate $54
📍 Urban Coffee Roaster (唐賢街) (將軍澳)
🗺️ 將軍澳唐賢街29號藍塘傲地下12號舖