2009-05-24
大雨既天氣之下唔再係條街周圍行搵餐廳 , 朗豪坊又多人間間餐廳都要等好耐 , 我同岩岩放工既表姐係太肚餓既原因就唯有將就一下揀左呢間黎食返個下午茶 , 最重要係成個場咁大人手得幾個根本就唔夠服侍客人。焗蜜汁去骨雞腿飯下午茶餐 $36 ~ 我個人覺得芝士配蕃茄味道係有少少怪既 , 不過表姐就覺得接受得到 , 只係雞腿實屬普通貨色 , 並唔係特別好食 , 侍應放低個飯既時候就已經話轉頭比返把刀佢 , 但係結果到埋單個陣都仲未拎到過黎 , 好彩我一早叫佢唔好等把刀食左先ja , 唔係咪餓死...芝士焗西蘭花野菌意粉下午茶餐 $36 ~ 話好食唔係特別好食 , 好普通既芝士意粉囉 , 而且芝士味道又唔夠香濃 , 4棵西蘭花加埋d雜菇 , 意粉有d硬煮得唔夠腍。