如果痴痴的等某日 終於可等到一生中最愛......... 今日就同我嘅Mr. Right嚟呢間名字咁浪漫嘅餐廳餐廳位於corner位 ,落地大玻璃,裏面相當寬敞, 裝修時尚, 木枱配鋼椅, 型格! 我就坐喺對住大玻璃嘅位, 對住出面綠油油嘅樹木, 好舒服呀! 叫咗兩個set lunch, 先來個田園風味沙律, 沙律菜好新鮮, 最正係嗰啲沙律汁, 原來係用柚子蜜溝沙律醋, 唔怪之得咁酸酸甜甜,咁好味今日餐湯係忌廉椰菜花湯, 好香,一啲都唔杰。叫咗香煎帶子牛油果燴意大利飯, 帶子厚肉, 煎得金黃, 意大利飯可能配合香港人嘅口味 ,唔係太生,味道好香再來一個燒美國黑安格斯肉眼扒配燒汁, 牛肉味好濃郁, 生熟程度啱啱好 ,配埋粗身薯條, perfect餐飲都一啲都唔失禮, 咖啡香濃幼滑, 凍檸茶夠清澈。喺呢度坐得實在太寫意啦, 傾下講下, 唔覺時間過得咁快, 趕時間要走 ,連甜品都食唔切。 不過唔緊要, 絕對會有下次
如果痴痴的等某日 終於可等到一生中最愛.........

今日就同我嘅Mr. Right嚟呢間名字咁浪漫嘅餐廳

田園風味沙律

今日餐湯係忌廉椰菜花湯, 好香,一啲都唔杰。
忌廉椰菜花湯

香煎帶子牛油果燴意大利飯

燒美國黑安格斯肉眼扒配燒汁

餐飲都一啲都唔失禮, 咖啡香濃幼滑, 凍檸茶夠清澈。

2017-05-06
$123 (Lunch)
香煎帶子牛油果燴意大利飯
燒美國黑安格斯肉眼扒配燒汁