2018-09-08 410 views
星期四晚食飯,舖頭唔多人,訂唔訂座都冇所謂。當晚二人點左龍蝦汁意粉,雞翼及一個白汁意粉。龍蝦汁意粉未食已經見到裡面有一塊奇怪既野,咬落似紙,煙頭大細。店員見我面色唔對唔即刻走埋黎問我咩事,亦好主動解決問題,好快就話換過俾我地,因佢好肯定咁話廚房冇人食煙,嗰塊野係困綁大蝦既竹條。事後佢waive左意粉既錢,亦重新上過一碟意粉俾我地。雖然有少問題,但我完全冇hard feeling因為第一店員好主動過黎解決問題,唔對路亦都有道歉,第二佢即時搵解決方法,態度誠懇。而且總括來說食物做得好好,幾好食,環境舒服。會再黎。
2018-08-30
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)