繼早前人氣雪糕拉麵之後,SUPERDON都推出咗以「蠟筆小新」為主題嘅雪糕咖喱飯系列😍 雪糕咖哩飯共有4款,可以揀吉列豬排/炸雞/牛肉/海鮮飯!做為小新迷,點都要去打卡朝聖一下!我仲要專登著小新公仔T黎打卡,餐廳門口痴咗好多蠟筆小新嘅貼紙,店內都擺放咗好多小新系列公仔,小新粉見到實噴淚感動😏除咗嘢食之外亦有蠟筆小新限定商品選購,但只限銅鑼灣同大埔分店。⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️是日餐點👉🏾雪糕咖喱炸雞飯 💰118HKD😱真係成枝阿波羅出品的火炬軟雪糕放落咖喱飯度吖!感覺好神奇且攪笑!影相打卡動作一定要快!咖哩飯上有小新旗仔,真係卡哇依^-^咖喱飯可自選辣度,大辣、中辣、小辣。夠晒貼心!日本咖喱本身帶甜,食完晤會口咸。炸雞金黃香脆,熟度恰到好處。雪糕融化在咖哩裡似忌廉,同熱辣辣的飯同食,有種甜蜜細膩的冰涼感,口感層次極高,有種說不出的感動,是小新的攪怪,親切又可愛。套餐包兩件腐皮壽司、麵豉湯和自選特飲。👉🏾露屁股怪獸草莓特飲特飲用草莓汁做底,加入梳打,口感清新爽口, 酸酸甜甜。👉🏾天蝦和牛丼💰108HKD肩板腱和牛5分熟,肉質軟嫩,豐富肉汁,天婦羅大蝦2隻,丼飯用日本米,粒粒飽滿。
雪糕咖哩飯共有4款,可以揀吉列豬排/炸雞/牛肉/海鮮飯!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

是日餐點

👉🏾雪糕咖喱炸雞飯 💰118HKD
咖哩飯上有小新旗仔,真係卡哇依^-^

套餐包兩件腐皮壽司、麵豉湯和自選特飲。

👉🏾露屁股怪獸草莓特飲
特飲用草莓汁做底,加入梳打,口感清新爽口, 酸酸甜甜。

👉🏾天蝦和牛丼💰108HKD