2021-12-20 21 views
同朋友食完飯,經過一間主打外賣的小店,見到佢嘅甜品同飲品都非常吸引,係我最喜歡嘅台灣Style,常說女生的胃分開了裝主餐及甜品,的確沒有錯!所以就入去一探究竟😆其實睇餐牌見到熟食都非常吸引,只好下次吧😅飲品款式都唔少,三個女仔三杯特飲、兩款甜品,都足夠滿足了吧!其實甜品有三個組合選擇,但呢一個係大滿貫!基本上所有topping都有齊,當中包括水晶珠、小布丁、紅豆、三色芋圓、小芋圓,當中需要選擇嘅,只不過係芋頭泥還是紫薯泥,同朋友各點一款,咁就可以有雙重享受啦!飲品方面我哋三個女仔,有兩個都係芝士控,所以叫咗兩杯芝士奶蓋,下面配嘅係冬瓜茶同奶茶,另一位就點了香桃烏龍茶~基本上呢個奶蓋係冇得輸!又滑又香濃,配埋清爽嘅飲料,絕對冇太膩嘅感覺!一

其實睇餐牌見到熟食都非常吸引,只好下次吧😅

TakeAway