2024-08-20
今次同朋友慶祝生日👍見到元朗新開試一試叫左個2人餐 premium set for two $768🥙STONE FRUIT SALAD多樣水果配上巴馬火腿🍽️甜甜嘅無花果配上鹹鹹地嘅火腿,都幾夾💯加埋黑醋汁,清新爽口,開胃菜🔶APPTIZER• 煙燻三文魚打卡一流💯用左北非小米墊底,三文魚卷成花花形狀,食完之後食啖青蘋果,清爽不油膩👍🍽️PASTA• 海膽三文魚子竹炭烏冬烏冬好掛汁,忌廉汁重洋蔥味加埋三文魚子嘅鮮👍🥩🦐MAIN• 香煎大蝦拼牛柳 伴 波特紅酒汁上菜嘅時候隻碟係熱嘅💯值得讚賞喎叫左牛柳五成熟 淋身好有肉味,紅酒汁甜甜地🍰🍨DESSERT• 心太軟配玫瑰雪糕本身個包左甜品的,但係我哋想寫happy birthday for 打卡,要寫字係碟就要單嗌~~整體嘅食物同埋服務都滿意!嚟之前上網見到評論麻麻哋,包括服務唔太好、無人幫你order或者扮睇唔到咁樣。。。但係今次我覺得侍應真係冇呢個問題🥲甚至乎入到餐廳我地個位要上一級梯,佢都會提醒我哋☝🏼餐碟上嘅時間又係溫暖嘅,慶祝生日,佢又主動幫我哋影相🤭真心要為佢哋平反喎🔥
🥙STONE FRUIT SALAD
🔶APPTIZER• 煙燻三文魚
🍽️PASTA• 海膽三文魚子竹炭烏冬
烏冬好掛汁,忌廉汁重洋蔥味加埋三文魚子嘅鮮👍
🥩🦐MAIN• 香煎大蝦拼牛柳 伴 波特紅酒汁
上菜嘅時候隻碟係熱嘅💯值得讚賞喎
叫左牛柳五成熟 淋身好有肉味,紅酒汁甜甜地
🍰🍨DESSERT• 心太軟配玫瑰雪糕
整體嘅食物同埋服務都滿意!