近排好hit戚風蛋糕😍 今晚食完dinner唔夠喉就去佐試依間樓上舖,一入到去環境好舒服,都有幾個打卡位,有種小清新既感覺🌿.流心紫薯圈 $52整到好似doubts既形狀,一切落去d紫薯流晒出黎😍 勁治癒~ 而且食得出個蛋糕本身都有好香既淡淡茶味同整得好鬆軟 食落去啖啖都有紫薯味同夾雜住d紫薯蓉 超邪惡🙈.泰式奶茶戚風雪山蛋糕 $48我好鐘意飲泰式奶茶😍 所以一見到依個就嗌佐黎試~ 整到雪山既形狀再將泰式奶茶醬淋係面 好有瀑布既感覺😚 食落真係有泰式奶茶種香味 又唔會話太甜 不過我覺得可以再濃味啲 入面仲有d nuts係度 增加咬感🙆🏼‍♀️.總結,小店原來仲有鹹食同多款野飲提供,連餐牌都係自己手寫,好有誠意😍 而且甜品類全部都好有特式,唔知係咪因為我哋揀咗兩個都係邪惡類蛋糕,所以食完有啲滯但都好滿足😚

流心紫薯圈 $52
流心紫薯圈