2016-06-06 254 views
一向既我對貓無咩好感,但係為左同朋友相見,硬住頭皮都會去。去到比我想像中安靜同乾淨,可能係我諗得太誇張吧!貓貓都好安靜係地下玩,亦都唔會太嘈!食物方面都幾齊全,有主食,有好多小食,亦有多款飲品。叫完野食就拎紙牌遊戲黎玩,玩玩下,我朋友竟然去玩貓,不過d貓可能太攰,唔係點理佢😂😂小食拼盤,入面有司華力腸,餃子,薯條,雞翼等等,味道方面比我想像中好食!炸得好脆身,而且一口一舊,可以一邊玩紙牌一邊食野!魷魚圈都幾大舊,同埋炸得好脆,岩哂中意食熱氣野既我。仲有我最愛既沙津醬,令到食咁多炸物都唔會太膩。雖然我對貓貓無咩興趣,但呢度勝在環境乾淨,食物質素唔差,有時陪朋友黎玩貓都係一個唔錯既選擇。

一向既我對貓無咩好感,但係為左同朋友相見,硬住頭皮都會去。
去到比我想像中安靜同乾淨,可能係我諗得太誇張吧!

貓貓都好安靜係地下玩,亦都唔會太嘈!