2023-04-01 34 views
特濃新鮮番茄湯 ×1 -米粉,少粉,走辣(無炸醬),螺旋藻,生根,冬菇皇HK$60.00 - 第一次食米線有得叫螺旋藻。平時食開spirulina powder,今次試吓原條啦,有啲似海帶不過冇「腥味」。冬菇皇好大粒,炆得好淋👍🏻 帶返個頭盔先,個湯底唔知係咪素🪖素食仲有辣筍絲、腐竹、蘿蔔、金菇、木耳絲、生根、豆腐卜、韮菜、芽菜,各項菜類。比較特別有紫菜、炸響鈴、魔芋條、榨菜片同甜酸齋🥳仲可以免費走麵轉芽菜底生酮一下🥳豬骨鮮濃湯-無辣 ×1- 米粉,正常,肥牛 HK$39本來阿仔碗肥牛有菜$8,老公話散叫$12多好多😂 碗米粉芽菜多過米粉,食到阿仔牙牙聲,仲走過黎拎我啲米粉。招牌酸辣湯-紅薯粉、小小辣、秘製腩肉-微辣、肥牛$51 ,老公話正常發揮。

仲可以免費走麵轉芽菜底生酮一下🥳