2017-07-01 156 views
夜左放工,朋友提議去將軍澳食任食? 好邪惡呀!餐廳內好鬼多人,幸好等唔耐,又有個電子版MEUN比我睇解悶,剛好9點,即刻發功!以為任食2小時會唔夠時間,點知餐廳上菜都幾快,最緊要唔漏單, 我鍾意!開波點少得刺身,雖然D冰會融得好快,但我地食得更快,朋友覺得全部都鮮甜好味!但個人因喜好問題對三文魚以外的刺身麻麻.....當然我一定會不停叫三文魚食啦~~壽司這類雖然飽肚,餐廳售賣的種類誘人,又是大蝦芝士燒,又有明太子帆立貝,尤其我幾喜歡火焰壽司類別,感覺幾好~~揚物唔HEA,見到海鮮釀蟹蓋就即刻點!其他仲有吉列蝦卷、又有蔗蝦、炸生蠔等等,賣相是吸引仲有芝味滿滿的焗生蠔、燒靖魚(應該是零失敗的食物)及燒菠蘿(香甜又多汁),見到都幾多人ORDER的,不錯不錯其實2個人食任食都食唔哂菜單食物既....什麼一品料理、鍋物、奇妙脆脆、其他刺身、燒物等等都試唔到,要下次再黎過了~~~2小時內完食任食,晚上11點走了不少客人了,幸好服務生都唔趕我地走,比我地食埋條韓國雪條,另外仲有張名牌子雪糕紙比我點架~~~當工作辛苦到死的時間,食餐好的,特別有滿足感

夜左放工,朋友提議去將軍澳食任食? 好邪惡呀!

當工作辛苦到死的時間,食餐好的,特別有滿足感
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$270 (Dinner)