🌸烤厚切牛舌芯,厚厚嘅牛舌芯,烤完之後特別香口,肉質軟腍但又爽脆,唔會好韌!🌸大漠烤羊肉燒得好香,無咩羊羶味,羊肉烤完外焦內嫩又多汁!加埋孜然粉調味,味道好夾🌸烤雞肉串,無激素雞肉,烤完仍然好嫩滑,一啲都唔嚡口!配埋甜甜嘅燒汁!🌸燒蘇格蘭新鮮蟶子,大大隻好新鮮!燒烤後嘅蟶子味道仍然好鮮甜,肉質爽口彈牙,配埋蒜蓉特別香,好好味!🌸夏威夷烤菠蘿清甜多汁,味道酸酸甜甜,解膩真係一流🌸小野人燒雞翼好香,食落口肉質好嫩滑,又好juicy🌸元氣森林水果茶大大杯,入面好多唔同種類嘅水果,甜度適中🌸小野人黑松露蘑菇烤飯有驚喜,熱辣辣上枱,好香濃嘅黑松露味道,用脆脆嘅紫菜包埋一齊食,真係好夾,好好味🌸烤小黃花魚外皮微焦,肉質細膩,魚肉好鮮嫩,加上我地叫左少辣,特別惹味餐廳舒適,熱辣辣嘅串燒會放喺每枱嘅保溫爐上面,可以保持熱度,好細心!餐廳店員服務態度好友善

🌸夏威夷烤菠蘿清甜多汁,味道酸酸甜甜,解膩真係一流

🌸小野人燒雞翼好香,食落口肉質好嫩滑,又好juicy

🌸元氣森林水果茶大大杯,入面好多唔同種類嘅水果,甜度適中