2020-04-13
銅鑼灣不少舊唐樓,有時抬頭望都見到唔少小店,好有趣 😌 尼間cafe係無意中發現,見佢有個露台位,望住香港街景真心係🐻既心水 🤩 琴日晚上就上去,雖然行樓梯係有點累,但上到去竟然安排我地坐露台位,而且唔怕落雨唔怕熱,因為佢係有大窗係度啊 🤗食物方面,佢選擇唔多,但勝在都有岩食既好西 🤤 今次order「白汁三文魚意粉」、「明太子雞翼」、「Mixed Berries Smoothie」同埋「茉莉蘋果菊花茶」。店員一早講左食物要多點時間處理,兩個人傾下計影下相望下街景就好舒服 😌 推介‼️✨ 「白汁三文魚意粉」小店手工製作闊身意粉,比出面食到既煙韌,而且白汁濃郁,眼望煙三文魚得好少,但食落去原來仲有點熟三文魚在內,好味唷 😋‼️✨ 「Mixed Berries Smoothie」意想不到咁清新清甜,大推‼️而且感覺到佢用左好多雜莓🍓,因為食到好多籽 🤤 真心為鬱悶心情解放了不少‼️✨環境裝飾簡單但有心思,真心好鍾意露台位,望住街景,煩惱放下唷‼️價錢‼️「白汁三文魚意粉」$128「明太子雞翼」$68「Mixed Berries Smoothie」$58「茉莉蘋果菊花茶」$52
推介‼️
價錢‼️