2018-11-11 282 views
Artisan Room •Bavarois ring•$48呢到既環境真係超正,夠晒靜同chill☺️好可惜呢日我晏左先去😣如果唔係呢種天氣晏就坐戶口會好舒服呀🍃強烈建議大家晏就時間黎🤩-講返個ring先,咁我分別食左芒果同士多啤梨味😚建議大家試士多啤梨味🍓因為芒果味相對淡得多🤯士多啤梨味較突出,入面粒粒果肉配上滑溜既奶凍口感好豐富☺️—-6/10—-•Artisanal Affogato•$78大愛這個affogato😍咖啡超香濃,配上黑糖味雪糕可以平衡到苦澀度同甜度☺️底部仲有啲綿花糖同granola,成個affogato口感好豐富😍—-8/10—-地址:西環石塘嘴南里8-12號地舖
Artisan Room
•Bavarois ring•$48