黑木亭居酒屋 (金馬倫道)

Black Wood Izakaya (Cameron Road)
Happy Friday當然要同同事食餐好野😋OpenRice 見呢間日本野訂位有85折😍即刻過來呢度試吓佢地嘅商務二人前套餐😝🍣 火灸左口魚裙邊卷:🌟🌟🌟🌟🌟一向喜歡左口魚壽司嘅我,一試呢個左口魚裙卷就好感動🥹仲要係火灸咗嘅左口魚真係好好味🤤每件卷物面上仲有大量黑紅分明嘅蟹籽,入口粒粒明分咁爆晒出來😋真係好回味~🐟 三點刺身盛:🌟🌟🌟🌟前菜仲有三式刺身過吓口癢😋味道就不過不失啦~去圖~🍜 六貫壽司盛配湯烏冬:🌟🌟🌟🌟套餐可揀2個主菜,事實係我哋食前菜/沙律Bar都已經太飽,所以我哋揀咗壽司配烏冬輕食吓😝食完熱辣辣嘅湯烏冬身體即刻暖晒🤤蝦壽司好味!🍳 流心溶岩蛋三文魚飯:🌟🌟🌟🌟另一個主菜我哋叫咗個出面未試過嘅流心溶岩蛋三文魚?個名好新鮮☺️上碟都好大碟,已經知細胃嘅我哋食唔晒🤤半熟蛋加上沙律醬溶埋啲三文魚一齊真係好Rich😋口感超豐富~~~好有罪惡感😝🍮 芒果雪糕:🌟🌟🌟🌟飽飽嘅飯後仲有一大球芒果雪糕,好足料🥭仲有少少煙韌😋好味!差啲唔記得講呢間日本店嘅商務二人前套餐係包咗任食沙律🥗自助Bar同湯😋如果真係想同同事得閒來chill吓,真係會食完都飽到唔想郁了!大滿足!

🍣 火灸左口魚裙邊卷:🌟🌟🌟🌟🌟

🐟 三點刺身盛:🌟🌟🌟🌟
前菜仲有三式刺身過吓口癢😋味道就不過不失啦~去圖~

🍜 六貫壽司盛配湯烏冬:🌟🌟🌟🌟

🍳 流心溶岩蛋三文魚飯:🌟🌟🌟🌟

🍮 芒果雪糕:🌟🌟🌟🌟
飽飽嘅飯後仲有一大球芒果雪糕,好足料🥭仲有少少煙韌😋好味!