最近最愛一定係呢一間任食雞煲火鍋放題😍😍😍性價比非常之高👍👍服務態度都好好🥹好適合同朋友一齊去🥰仲要冇限時😳上次食咗四個幾鐘😂凌晨都唔肯走🤣因為實在太正❤️❤️所有味道都好啱我口味~仲要食材好新鮮 絕對係高過平時放題嘅質素好多❤️❤️😍🥘麻辣雞煲任食今次帶咗兩輪雞煲,第一輪係BB辣第二輪係小辣😎啲雞肉煲得剛剛好,肉質鮮嫩多汁。加埋啲麻辣調味料同香料🥵令味道更加濃郁同有層次感😝😝炒菜裡面仲有啲蔬菜同埋菇,例如辣椒、洋蔥,增添啲清脆同埋爽脆嘅口感😍每一口食落去,可以感受到辣味同麻味嘅刺激😋😋同時又帶有一絲鮮香🥰係一道辣味濃郁、香辣開胃嘅菜式🤩🤩🍲海鮮拼盤盛宴呢個拼盤份量驚人😳有好多種類嘅海鮮,例如鮑魚、扇貝、聖子、帶子、海蝦、花蜆、龍躉😍😍全部都好新鮮好入味👍😎絕對係色香味俱全🤩每一款海鮮都保持著自己獨特嘅風味😋鮑魚鮮嫩滋味、扇貝鮮甜彈牙、聖子鮮脆可口、帶子鮮美鮮嫩、海蝦鮮甜多汁、花蜆鮮嫩鮮香同埋龍躉鮮嫩滑脆❤️😍每一口食落去😝可以感受到海鮮嘅鮮甜滋味同豉油蒜頭嘅香氣😋😋😋令味蕾享受到一種豐富嘅組合🥹🥹🥩任食牛肉火鍋放題當你已經飽嘅時候,佢仲有火鍋放題任食😍😍湯底係椰子烏雞湯😜首先要飲咗一碗湯先~然

🥘麻辣雞煲任食

🍲海鮮拼盤盛宴

🥩任食牛肉火鍋放題
當你已經飽嘅時候,佢仲有火鍋放題任食😍😍湯底係椰子烏雞湯😜首先要飲咗一碗湯先~然後再食火鍋😎湯底入面有濃郁嘅椰香,令湯汁更加香滑🤩烏雞肉質鮮嫩,煲熟之後更加滋補😍😍湯底同烏雞嘅結合,帶出一種濃厚而柔和嘅滋味😘
除咗選擇非常多嘅自助火鍋配料之外☺️follow ig 同埋comment/share post仲可以有任食手切牛頸脊😉牛肉嘅質素都好好👍肉質鮮嫩彈牙,切得薄片令火鍋更易入味😚😚

總括而言,我非常明白點解咁多人食呢間嘢,因為真係做得好出色😋😋❤️一次過可以滿足晒三個願望😏決定下次再試佢唔同湯底🥰🥰😜