2023-03-08 380 views
總係想揀一啲日子優休閒咁飲個午飯,於是請假同朋友一齊慢活一下。去到尖沙咀k11 musea,平時星期六日都好多人嘅人潮減退,即刻覺得自己去咗異地旅行!泰式咖喱雞配白飯呢個泰式咖喱用一含黑鍋裝住,特別好打卡!哈哈 咖喱雞肉非常入味,而且肉質滑滑,咖喱汁味道香濃,薯仔入味,不錯黑松露pizza Pizza都幾大塊,餅底非常薄,食咗兩塊都唔覺得油膩!淡淡都好香濃,黑松露嘅味道,仲有拉斯芝士嘅效果。好味本來想飲蝶豆花茶嘅特色飲品,可惜當日沒有供應,我就選擇士多啤梨花茶,而朋友就選擇蜜桃果茶。我地邊食嘢同傾偈慢活咁渡過咗成個晏晝,我特別鍾意坐喺戶外位置吹吓涼風。餐廳戶外同室內嘅裝修都有少少唔一樣,你幾次打卡嘅位置都會有唔同嘅感覺!

泰式咖喱雞配白飯

黑松露pizza