2023-01-30
📍尖沙咀厚福街7A號地下E號舖喺The One睇戲之前,個friend話想食個輕便啲嘅晚餐,我哋就行咗過去厚福街睇吓有乜嘢好食😋行列尾聞到好香嘅燒烤味,就俾間串燒店吸引咗🤣🤣🤣1. 燒大雞中翼🍗$28 (2隻) - 皮夠脆,香口,有少少椒鹽粉一流😆😆😆2. 燒雞腎🐔🍡$20 - 口感彈牙唔韌,味道一流👍🏻👍🏻3. 燒秘製羊肉串🐏🍡$28 - 香肉味,唔騷,送啤酒一流🍻4. D餐優惠套餐🦪🐷🐔🍡$68 - 扇貝燒得啱啱好😆😆帶子好爽口唔韌,台灣肉腸簡直係淡淡香口😆😆,五花腩同雞軟骨串都係必點👍🏻👍🏻👍🏻5. 錫紙焗花甲🦪$68 - 花甲超爽好食,隻隻都好新鮮,味道香甜,又重胡椒味👍🏻👍🏻👍🏻6. B餐優惠套餐🥣$58 - 高湯鮮大腸鴨血韭菜配薄胼,鍾意鴨血胡椒湯一定要試😋😋環境座位有啲cozy,感覺唔錯,個開放式廚房燒烤好有氣氛😁😁😁快靚正好味嘅串燒店,可以去試試
2. 燒雞腎🐔🍡$20 - 口感彈牙唔韌,味道一流👍🏻👍🏻