2024-02-17 184 views
同朋友去尖沙咀厚福街食飯,見到hashtag B仲有幾件蛋撻賣, 即刻衝入去買啦!咁啱今次仲有新產品,梗係一次過買多幾款麵包試下,款款都好吸引。🌟#拿破崙焦糖千層撻原來各分店每天拿破崙焦糖千層撻陸續開始出爐,售完即止。而尖沙咀店: 10:30am就開始人氣招牌產品,酥皮夠鬆脆,蛋漿飽滿creamy,最好就即買即食😉 屋企人未食過,點都要買反去俾佢哋試下。屋企人話中間餡料香滑重忌廉香味,似葡撻,花形外表好吸引,情人節用來慶祝都好ok。焗反熱食勁脆,食落無失望好驚喜,底部有焦糖,蛋漿香滑。🌟#奶茶墨西哥包+#蘋果金寶酥+#檸檬茶菠蘿包黃昏時段已經剩反好少選擇,今次我揀左三款第二朝焗返食,十分香口,同事讚不住口,大滿足!必試蘋果金寶酥,香酥清香蘋果味,好味。想不到尖沙咀都有咁好味的麵包店,下次經過又可以買多幾款第二日食。

🌟#拿破崙焦糖千層撻

🌟#奶茶墨西哥包+#蘋果金寶酥+#檸檬茶菠蘿包