2020-05-04
好耐冇去廣東道 限聚令仍然生效 人流明顯減少 我決定坐言起行 用堂食支持小店 如果選擇外賣 叫滿一百蚊即減廿蚊 二百就慳四十 如此類推 非常划算-🥚🍛芙蓉煎蛋飯 (套餐連湯或飲品 $48)好鍾意食蛋 西式奄列 中式蒸水蛋 以至冰糖燉蛋 食法千變萬化 各有風味 今日呢個碟頭飯餸 份量頗大 蛋餅煎得香口唔油膩 加大量洋蔥火腿同叉燒 百吃不厭 係熟識嘅味道⁃🥣紅蘿蔔白菜豬骨湯 (隨餐免費贈送) 對於單身一族 食套餐其中一個情意結 可能係嗰碗隨餐奉送嘅老火湯 住家感覺 暖在心頭 中湯味道清淡 勝在無添加味精 飲完唔會口渴-🐔🍜霸王雞撈粗麵 (套餐連湯或飲品 $45)魚片頭撈粗麵食得多 用霸王雞做餸 都係第一次 雞油豉油汁撈粗麵 滿口油香 麵條爽口 仲有勁多香葱薑絲辣椒絲 微辣又開胃-🥓泰式豬頸肉 ($98)食一個撈麵唔夠飽 加埋小食 胃口剛剛好 泰式豬頸肉外脆內軟 大大件 有嚼勁 點啲泰式豬頸肉汁 滋味香口 別有風味-📍九龍尖沙咀廣東道116號至120號海威商業中心7樓
🥚🍛芙蓉煎蛋飯 (套餐連湯或飲品 $48)
⁃
🥣紅蘿蔔白菜豬骨湯 (隨餐免費贈送)
🐔🍜霸王雞撈粗麵 (套餐連湯或飲品 $45)
🥓泰式豬頸肉 ($98)
📍九龍尖沙咀廣東道116號至120號海威商業中心7樓