2021-11-30 179 views
佢係一間樓上菜式有創意嘅fusion菜,係菜式同埋擺盤方面亦都相當有創意同細心,再加上餐廳環境方面都對得上去嘅價錢(午餐每位大概$250)餐牌名字亦都相當有玩味。鱈魚粟粟你好嗎當中嘅鱈魚新鮮冇腥味。有個係海鮮叻沙加米通亦都相當開胃。有個炸金菇risotto亦都相當有驚喜,炸金菇唔油膩,risotto味道醬料濃郁,有黑松露味。甜品方面我哋選擇左抹茶芝士蛋糕,呢樣我覺得還可以,抹茶味唔算好濃郁。一個餐包埋嘢飲,飲品方面亦都相當有心思,我飲嗰個係有成個燉梨擺埋喺杯嘢飲裏面,甜甜地有少少釀製品嘅味道(基本上你除咗喺呢度唔會有第二個地方飲都同一隻嘢飲)。整體來講都算高質
  • 鱈魚粟粟你好嗎
  • 蝦蝦粑粑 泰脆泰惹味