一入門口已經feel到佈置好用心🥹❤️餐廳裝飾同燈光形造出超夢幻星空效果🎆非常浪漫😻好有儀式感!! 情侶/慶祝/打卡都合適😌另外服務好好,職員好熱情,會講解menu📃同主動幫手影相📸餐廳嘅食物都好有feel‼️著哂火咁🔥其中星空蛋糕係慶祝必備🎂即刻拉你嘅壽星朋友去燒燒煙花蠟燭啦❤️‍🔥-🔥必食Items Pizza抵食🍕巨型餃子薄餅係餐廳嘅招牌, 餃子外皮金黃香脆、裏面充滿肉醬、水牛芝士同巴馬臣火腿🧀🍖享用前店員會淋上少少酒點燃火焰🔥視覺效果一流🤩,非常有儀式感‼️ 記得攞定電話拍片🎥辣西西里風情八爪魚沙律我都覺得係好值得點🤤佢除左係原隻章魚腳之外🐙肉質仲好軟熟,加上有少少辣嘅調味,食落好有幸福感🥰中意D有咬口海鮮嘅朋友絕對要點🫵🏻🫵🏻-MENU▫️ 辣西西里風情八爪魚沙律 $178 ★★★★★▫️ 巴馬火腿肉醬水牛芝士餃子手工薄餅 $178 ★★★★★▫️ 紅酒汁燴牛面頰配法式手工薯蓉 $248 ★★★★☆▫️ My Sign 星座蛋糕 $148 ★★★★☆▫️ Apollo Mocktail $98 ★★★★☆
一入門口已經feel到佈置好用心🥹❤️

🔥必食Items