2024-06-16 11 views
尖沙咀有間網紅餅店🍪佢係由網店變成實體店📍入邊選擇好多💓盒裝曲奇,貝殼蛋糕,巴斯克蛋糕,手工飲品及杯子蛋糕等🍰款款都好吸引🤤 店里裝修好靚✨好多打卡位📸仲有枱提供,買完可以即時嘆下🥰🍪雜錦榛子牛油曲奇呢款曲奇有驚喜到我哋😍一打開包裝已經聞到好香濃,咬落超鬆化,以杏仁粉為主嘅牛油曲奇,意大利榛子醬做為原材料,唔怪得咁香💕而且都係小甜的🥰真係好唔錯😌共有3款口味,原味榛子,伯爵茶榛子,海鹽黑朱古力榛子,無論送人定自用都好適合💖推薦🫶🏻🍰美綠恐龍焦糖果仁輕奶油罐子蛋糕一層蛋糕加一層奶油,食落仲會有焦糖粒,果仁連埋蛋糕食,增加口感,蛋糕夠鬆軟,有少少濕潤,少甜嘅口感食多幾啖都唔會有罪惡感🤭🍫粒粒朱古力軟心曲奇熊仔造型超可愛🥰外層鬆化曲奇餅咬口係軟心🫶🏻好正😋每啖都咬到朱古力粒🍫超大塊😉下次要買多幾款試下😋
尖沙咀有間網紅餅店🍪佢係由網店變成實體店📍

🍪雜錦榛子牛油曲奇

🍰美綠恐龍焦糖果仁輕奶油罐子蛋糕

🍫粒粒朱古力軟心曲奇
2024-06-13
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea