2023-01-17
.尖沙咀❣️樓上酒吧餐廳相信每個尖沙咀上班族都會開始厭倦搵好西食,因為想食嘅都食得7788🤭竟然比我發現到諾士佛台樓上原來都好多隱世高質餐廳!🔸火焰烤雞一隻企左係到既烤雞,上到枱仲要點火,簡直係視覺同嗅覺既享受😎超級香既香草味同燒烤味,簡直流哂口水!店員會比你影完相打卡先再幫你拎返入廚房斬件再上枱,超級細心🥰雞肉非常juicy,係考驗大廚既時候,唔會乾身同雞肉都食到香草味!🔸經典卡邦尼意大利粉Carbonara係一間西餐廳既靈魂, 白汁掌握同埋意大利粉做到Al dente,係好重要😎兩樣都係中上既水平,推薦大家都要試!🔸雙重芝士薯條兩款熱溶既芝士醬淋係粗薯條上面,搞到肚餓既我地都好快就清哂碟!因為怕芝士會硬左面無左個拉絲感🤭(薯條怪表示極推薦)因為係酒吧餐廳,所以都可以happy hour再直落食埋dinner🤭仲有beer pong同桌球玩🤪好味指數:8.5/10寢宮 尖沙咀諾士佛臺10號5樓A-C室
尖沙咀❣️樓上酒吧餐廳
🔸火焰烤雞