一心唸住食串燒原來li間餐廳嘅小菜都好有驚喜🤤. 原本唸住飲杯野, 早d坐低慢慢食串燒n海鮮, 睇到menu有幾款招牌菜都好吸引啱哂我地三個人happy sharing, order li個鑊仔麻辣雞啦.🥢喜聚鑊仔麻辣雞店家嘅自創小菜黎講真心有特色, 以麻辣香鍋嘅方法整嘅雞肉好有四川味. 首先我會連皮食因為雞皮唔油膩而索滿麻香辣味. 雞肉新鮮又嫩滑, 辣度黎講都係大眾friendly嘅辣度, 好有風味呢! 仲要食埋啲紫洋蔥因為都超入味呀.🔥蒜蓉燒廣島生蠔🦪好肥嘅燒蠔呢! 係好豐富嘅蒜蓉蓋滿隻蠔黎燒, 啖啖肉.🔥店家嘅串燒好有創意, 平時打邊爐嘅材料例如響鈴同麵筋都有串燒食, 即叫即燒熱辣辣. 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻日式燒雞肝 - 粒粒雞肝都好大粒.燒芝士響鈴- 勁正!! 現炸響鈴入面包住流心熱辣辣嘅芝士, 真係要攤返一陣先食如果唔係實勁辣嘴🤭.沙嗲燒豬頸肉 - 肥美豬頸肉燒手切雞腎串 - 雞腎勁爽口入味, 推介!燒茄子 - 爆多蒜蓉好味.

🥢

🔥
蒜蓉燒廣島生蠔🦪
蒜蓉廣島燒生蠔x3

好肥嘅燒蠔呢! 係好豐富嘅蒜蓉蓋滿隻蠔黎燒, 啖啖肉.
🔥
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
日式燒雞肝

日式燒雞肝 - 粒粒雞肝都好大粒.
燒芝士響鈴

沙嗲燒豬頸肉

沙嗲燒豬頸肉 - 肥美豬頸肉
孜然燒手切雞腎串

燒手切雞腎串 - 雞腎勁爽口入味, 推介!
蒜蓉燒茄子

燒茄子 - 爆多蒜蓉好味.
2023-03-07
$200 (Dinner)
蒜蓉廣島燒生蠔x3
日式燒雞肝