之前去過尖沙咀赫德道見到呢間嘢好靚已經好想入去難得今日有朋友陪我去試吓放學後就一齊去Chill 下啦。臨近萬聖節,店內仲做咗好多萬聖節嘅裝修。甘脆原味炸雞翼 $108店主將雞翼切開兩半更加容易識到啖啖肉再加埋泰式辣醬非常好味,雞翼炸到非常鬆脆。雞肉非常鮮嫩彈牙,有油水。香煎雜腸拼盤$88超大盤雜腸,切成一粒粒一片片,食到唔同品種嘅腸,食完好飽肚。魚手指 $88炸魚手指好有魚肉味,好似食緊魚蛋咁。揸到剛剛鬆脆,唔會硬骨骨。金脆炸薯角$88識落薯仔有粉,好飽肚,好有薯味此店創作咗好多特式 Cocktail,好有創意。Cocktail menu 好吸引我哋,好可愛既畫風,點咗兩杯試下。Blossom 戀下繁花 $88(Gin, Earl Grey, Elderflower, Lemon) GIN做base, 加入接骨木花、檸檬及伯爵茶。好light 花香同茶味為主嘅cocktail。接骨木花味好出,之後有仲帶陣陣嘅檸檬同埋伯爵茶香氣,飲落好清新。Breeze 熱帶微風 $ 88以Vodka 做base, 熱情果, 青檸同薑汁汽水。 好水果味cocktail,飲落去一開始好友熱情果嘅味道之後就

甘脆原味炸雞翼 $108

香煎雜腸拼盤$88

魚手指 $88

金脆炸薯角$88
識落薯仔有粉,好飽肚,好有薯味

Blossom 戀下繁花 $88

Breeze 熱帶微風 $ 88
以Vodka 做base, 熱情果, 青檸同薑汁汽水。 好水果味cocktail,飲落去一開始好友熱情果嘅味道之後就大啲我最喜歡嘅檸檬同薑汁汽水味道。飲完頭腦好清醒,好友夏日氣氛。
2023-10-18
  • Blossom 戀下繁花