2023-02-02
串點燒烤美食尖沙咀厚福街7A號地下E號舖平時厚福街都係大街搵食🤭今日我地決定係小行搵食細細間 係1間唔起眼既串燒店🍢好似居酒屋咁🍻餐牌有好多套餐 價錢好親民🥰老細好好人會出黎傾計😬好NICE又搞笑 同客人打成一片🎃大家好似朋友咁 食下野 傾下計 好有人情味優惠套餐(去到夜晚9點👻)•燒🐮牛勒條 – 油脂好香•羊肉串 - 羊騷味岩岩好 又唔太重•五花腩肉🐷 – 啖啖肉✨正!!!•雞軟骨🐣 - 燒到卜卜脆 好大粒雞軟骨 好惹味🌟•台灣蒜香腸 - 蒜香好重🔥成口都係蒜味配手抓蔥油餅🍕或白飯🍚跟餐飲品可以揀可樂🥤、七喜或王老吉加錢可以轉啤酒🍺燒蒜蓉生蠔🦪 – 勁多蒜🧄蠔唔算大粒但好鮮燒牛脷 👅- 薄切牛舌 燒到邊邊有D焦 燒蒙古羊架☄️ – 係入面枱枱都叫羊架 係必叫 果陣羊羶味 咬開好多汁🌟燒五花腩肉🐖 - 五花腩肉肥瘦岩岩好 燒到好香好香 皮脆有焦香燒韭菜 – 燒得岩岩好 仲可以夾埋手抓蔥油餅食 絕配呀🧚🏻♀️燒麻辣豬軟骨+燒麻辣雞心 好好食呀!!❤️唔算好辣 雞心好爽口成間串燒店既粉都係秘制🌻獨家❤️🔥所以味道同出面其他串燒既味唔一樣🔆仲要每串都保持到質素✔️串串都好有
尖沙咀厚福街7A號地下E號舖
平時厚福街都係大街搵食🤭
今日我地決定係小行搵食
細細間 係1間唔起眼既串燒店🍢
好似居酒屋咁🍻餐牌有好多套餐
價錢好親民🥰
老細好好人會出黎傾計😬好NICE又搞笑 同客人打成一片🎃
大家好似朋友咁 食下野 傾下計 好有人情味
優惠套餐(去到夜晚9點👻)
•燒🐮牛勒條 – 油脂好香
•羊肉串 - 羊騷味岩岩好 又唔太重
•五花腩肉🐷 – 啖啖肉✨正!!!
•雞軟骨🐣 - 燒到卜卜脆 好大粒雞軟骨 好惹味🌟
•台灣蒜香腸 - 蒜香好重🔥成口都係蒜味
配手抓蔥油餅🍕或白飯🍚
跟餐飲品可以揀可樂🥤、七喜或王老吉
加錢可以轉啤酒🍺
燒蒜蓉生蠔🦪 – 勁多蒜🧄蠔唔算大粒但好鮮
燒牛脷 👅- 薄切牛舌 燒到邊邊有D焦
成間串燒店既粉都係秘制🌻獨家❤️🔥
所以味道同出面其他串燒既味唔一樣🔆
仲要每串都保持到質素✔️串串都好有水準♥️
#hkfoodblog #hkfood #hkblog #香港餐廳 #美食日記#香港美食 #香港美食日記 #香港食評 #香港食好西 #吃貨日常 #吃貨人生 #香港美食推介 #香港推介 #美食推薦 #香港推薦 #foodlove #hkig #串燒店 #串燒 #尖沙咀串燒 #尖沙咀 #尖沙咀美食 #尖沙咀小店 #香港串燒 #香港小店