大約7:05pm放後工去食Dinner,點知都幾多人,有2/3的人客呢,幸好岩岩好找到一張在店內的餐桌,未試過呢道o既糖水,所以試下先~ 番薯糖水 $8大碗,不過略為甜,充滿番薯的味道,而且有好多件番薯,口感good!暖笠笠~北菇滑雞粥 $20雞件係足料,但係北菇的份量真的不太多,我諗只有1隻菇,不過將佢切件only,整碗粥都充滿雞肉的味道,粥內無碎骨~有少許薑條,附蔥花及花生,很惹味!加上好大碗呢炒麵 $7真係好大碟!職員盛到成座山咁高的炒面,有蔥條,芽菜,紅蘿蔔切絲!食得多當然有點兒肥膩的感覺腸粉(一底) $8相比起$5的腸粉較為大碟,因為一齊share的關係,又想每人食d,所以叫左1底~幾軟滑+爽口!good 媽子叫左碗綠豆沙$8Total: $51~真係抵食!我地兩個人食咁多野,哈哈~有位太太佢搭枱再落單,waiter無幫果位太太出單.一定係以為我地叫咁多野食,係我地3人share吧~哈哈

北菇滑雞粥

北菇滑雞粥 $20
炒麵 $7
腸粉(一底) $8

媽子叫左碗綠豆沙$8
$26 (Dinner)
腸粉