2019-06-30 105 views
咁岩去開K11 遇正落大雨, 見到呢間居酒屋入黎試下, 裝修都幾有feel,試左幾味, 分享一下。火灼北海道帆立貝蟹膏卷呢個係算成枱最抵食, 蟹膏味濃郁又夾個帆立貝, 一口一件咁食, 一碟6件, 2個人食完都飽左半~缺點係壽司飯偏硬,唔計飯就好好食。明太子雞翼外皮整得幾香口, 水準配呢個價錢都ok。蟹膏醬燒虎蝦呢隻蝦就真係幾好食, 可能因為食材新鮮, 加上燒完出黎非常香口惹味, 但我覺得價錢有點貴~幸福滿滿海膽丼呢碗飯嘅吞拿魚用同海膽份量都夠,都算新鮮,但係飯就偏硬,如果飯可以改善下會好好多, 細細碗,價錢偏貴~白桃燒酎梳打味道有驚喜,清甜香桃味,推薦裝修幾有日本feel總括嚟講性價比一般,服務一般般,晚餐會限時90分鐘。

火灼北海道帆立貝蟹膏卷
火灼北海道帆立貝蟹膏卷

明太子雞翼
外皮整得幾香口, 水準配呢個價錢都ok。
明太子雞翼

幸福滿滿海膽丼
幸福滿滿海膽丼

白桃燒酎梳打
味道有驚喜,清甜香桃味,推薦

裝修幾有日本feel

總括嚟講性價比一般,服務一般般,晚餐會限時90分鐘。
2019-05-27
Type of Meal