2020-07-11
今日好朋友生日,見頌富開左間新既天鳥居酒屋,就提議係呢間食生日飯啦。去到裡面裝修好日式!餐牌好多吾同選擇,諗左陣就決定叫個極上自選二人套餐($445)。首先黎左絹豆腐櫻花蝦溫泉玉子沙律,豆腐好滑,沙律菜好新鮮。然後有原味燒廣島蠔同燒沙白大蜆,兩樣都好鮮甜多汁份量仲好多,廣島蠔有4大隻!!再黎有刺身六品盛 有三文魚 翡翠螺 油甘魚 海赤蝦 醋鯖魚 魷魚 好新鮮肥美。跟住就黎自選4款壽司🍣,叫左厚燒玉子,車海老同油甘魚,好味😋玉子甜甜地,我同朋友都好鐘意食,所以叫左兩份,每人兩件唔洗爭!已經食到飽飽地,又黎主角牛肉火鍋,牛肉係面頭超級多,煲一陣就食得,內面好多配料,有菜有菇有豆腐,再跟埋烏冬粉絲,正呀索曬個壽喜燒湯底!😍飲品我叫左荔枝梳打,朋友叫左橙汁。用電話掃QR code自己落order,送左個甜品。套餐都有個甜品併盤,有好多款甜品 白色那個豆腐布甸好香滑 推薦!真係食到好飽,好滿足😋😋
今日好朋友生日,見頌富開左間新既天鳥居酒屋,就提議係呢間食生日飯啦。去到裡面裝修好日式! 餐牌好多吾同選擇,諗左陣就決定叫個極上自選二人套餐($445)。 首先黎左絹豆腐櫻花蝦溫泉玉子沙律,豆腐好滑,沙律菜好新鮮。 然後有原味燒廣島蠔同燒沙白大蜆,兩樣都好鮮甜多汁份量仲好多,廣島蠔有4大隻!! 再黎有 刺身六品盛 有三文魚 翡翠螺 油甘魚 海赤蝦 醋鯖魚 魷魚 好新鮮肥美。 跟住就黎自選4款 壽司🍣,叫左厚燒玉子,車海老同油甘魚,好味😋玉子甜甜地,我同朋友都好鐘意食,所以叫左兩份,每人兩件唔洗爭! 已經食到飽飽地,又黎主角牛肉 火鍋,牛肉係面頭超級多,煲一陣就食得,內面好多配料,有菜有菇有豆腐,再跟埋烏冬粉絲,正呀索曬個壽喜燒湯底!😍 飲品我叫左荔枝梳打,朋友叫左橙汁。 用電話掃QR code自己落order,送左個 甜品。 套餐都有個 甜品併盤,有好多款甜品 白色那個豆腐布甸好香滑 推薦!真係食到好飽,好滿足😋😋