2024-05-13
住喺奧運站上蓋😀地利位置的確係幾方便~樓下奧海城及大角咀周邊就有好多餐廳可以揀🍽️是晚約咗住附近嘅朋友食飯~一於喺佢樓下打邊爐啦🤝🏻🤝🏻呢間火鍋店環境新淨闊落~店員服務都好殷勤呢~.我哋叫咗每位$298@位(另加一服務費)嘅✨美國Choice黑安格斯牛板鍵套餐✨~首先每枱會奉上✨精選前菜四小碟 & ✨泰式串燒拼盤 & 可以無限添加嘅✨惹味雞煲🤩🤩(想追求更高階享受可$10隻嘅愛爾蘭生蠔同$13隻嘅機煮鮑魚添)俾我哋一邊享用一邊落柯打火鍋配料~一於歎完雞煲再打邊爐🫰🏻除咗一般火鍋食材(蔬菜🥬,海鮮🦐…)及台式炸物小食之外~仲有好多比較特別嘅丸類,例如麻辣湯包丸、蟹籽蟹粉包等~連比較高級嘅食材,例如花膠,田雞,鱔片,鮑魚仔,帆立貝等等都有得揀☺️☺️當然呢個餐仲可以任叫嘅✨美國Choice黑安格斯牛板腱 絕對唔可以唔食啦~另外自助雪糕櫃飲品櫃都幾多選擇(當中最鍾意嘅係✨懷舊支裝汽水!!)~揀唔啱仲可以點埋打卡一流嘅特色飲品(如珍珠奶茶🧋/多款造型精美嘅飲料🍹)及即叫即製嘅✨鮮果雪糕窩夫 同 精緻✨蛋糕🍰~咁多選擇嘅放題真係性價比算唔錯哦~