2019-12-19 38 views
之前食過另一間發哥,呢間同果間都幾唔同,呢間係中式酒樓feel! 呢度一樣唔係任食,可以揀食雞煲or粥底火鍋!揀咗粥底,個餐有海鮮,有丸,有肉,有自選餸菜!餐有蝦有蟹,最尾揀咗一蟹,一龍蝦!個煲一黎到,食蜆先,如果有沙就換湯底,防止污染埋d粥,就哂咗!食曬d蜆,得一兩隻有小小沙!海鮮都新鮮,貝殼類清得幾乾淨,滑牛好濃牛味,肥牛就正正常常,其他自選材料都正正常常!最尾食埋個粥,爭在得兩個人,個粥底太少蟹,唔夠鮮甜,但都好食嘅,多人應該再好食d,兩個人都捧住個肚走!總括黎講,滿足一餐!嘢食新鮮,環境舒適,價錢合理!Tips: 最尾個粥,記得早少少落d芋頭粒,店員冇提,我哋落遲咗,唔夠軟糯!

總括黎講,滿足一餐!嘢食新鮮,環境舒適,價錢合理!