2023-12-07
紅橋呢邊真的有好多小店💛其中呢間真係唸唔到食咩去食真係好好嘅選擇🙌🏻每碟意粉都好足料而且小店勝在夠大🫶🏻🔸蟹膏蟹肉意粉 $98呢個意粉真係好驚喜😳蟹味真係好濃,醬汁已經融入咗蟹膏🦀而蟹肉係蟹鉗係啖啖肉的再加上蟹籽真係好豐富😆🔸大蝦寬條麵 $85之前都有食過呢個今次再食好似冇咁滯😉寬條麵主要由蝦油同忌廉調味,但今次蝦油冇咁多就相對乾身少少🤏🏻而大蝦係煎炸的外皮會微脆🍤🔸墨汁海鮮意粉 $95墨魚汁都好濃厚但不是creamy個款所以唔會覺得好滯😙海鮮有魚,魷魚,青口同蝦🦐🔸北海道帆立貝明太子意粉 $100意粉真係有好多明太子係佈滿了整個意粉🥰但今次食忌廉就不太夠就覺得唔太夠味了😝而帆立貝煎得好香係半熟~🔸 黑松露焗薯角 $50週末先有提供但真係大推❣️係有超多黑松露真係啖啖都充滿香氣🖤而芝士都毫不手軟,薯角炸得好脆每一舊都好大塊🥔🔸水牛城雞翼 $50雞翼共有5隻都係大大隻的,醬汁係酸酸甜甜的🙌🏻個人就不太喜歡啦~🔸熱朱古力 $34原來朱古力係冇拉花的🥹朱古力味都算濃唔會好甜~🔸Hot Mocha $37🔸Hot Latte $37🔸Dirty Coffee $40🤤好味度 : 8/10🔙回頭率
🔸蟹膏蟹肉意粉 $98
🔸大蝦寬條麵 $85
🔸墨汁海鮮意粉 $95
🔸北海道帆立貝明太子意粉 $100
🔸 黑松露焗薯角 $50
🔸水牛城雞翼 $50
🔸熱朱古力 $34
原來朱古力係冇拉花的🥹朱古力味都算濃唔會好甜~
🔸Hot Mocha $37
🔸Hot Latte $37