屯門有間裝修好特別嘅餐廳,室內外都有好多綠色植物,好似個花園咁☺️仲有好多打卡位😚環境好靚🤗-炸炸諦!番薯仔🍟($88)Cheesy Fries (Sweet Potato )🥔 非一般嘅薯條,其實係炸蕃薯條🍟上面仲有芝士,香草同埋杏仁,薯條食落甜甜的,好有蕃薯嘅味道,而且好有口感!超鍾意依個薯條😍食唔停口,記得一定要趁熱食🤤-南瓜媽媽🎃帶仔去食飯($158)Pumpkin Scallop Barley Risotto睇個餐名係完全唔知食咩😂材料有帶子,南瓜,蘑菇,洋蔥,薏米,意大利飯粒粒分明,而好有口感😎而且意大利飯 同 芝士一齊煮,食每一啖飯果陣有芝士拉絲嘅效果🧀刺激食慾🤤🤤仲有蒜蓉條放係飯上面😍-我個牛皮包係邊度($238)Beef Wellington👍🏻製作方法同傳統有d唔同,其實係酥皮包住安格斯牛柳🐮再配埋蜜糖芥末忌廉汁,牛柳好juicy☺️同鮮嫩, 食埋d酥皮真係好飽,不過,食到最後先覺得d醬汁比較鹹😅-Rose Latte 🌹🍵(no coffee)($38)賣相睇落真係好靚,飲落有淡淡嘅玫瑰花香氣, 奶味比較重,幾鍾意依杯玫瑰飲品,重點係連餐具(匙羹)都係櫻花🌸樣🤤-Ly

炸炸諦!番薯仔🍟($88)
南瓜媽媽🎃帶仔去食飯($158)
我個牛皮包係邊度($238)
Beef Wellington👍🏻
Rose Latte 🌹🍵(no coffee)($38)
Lychee Fizz🍹 ($68)
飲第一啖充滿驚喜,愈飲愈唔錯🤤 有淡淡嘅荔枝味配搭比較容易入口☺️對依杯Lychee Fizz另眼相看😃
依間餐廳消費偏貴,但勝在食物味道同環境都唔錯,令人忙裏偷閑,與朋友相聚的好地方☺️
Lychee    Fizz
炸炸諦!番薯仔