星期6 , 同家人黎食LI 間新開既惹味馬拉, 我見人流唔多.都係等左15 MINS ,已經有位啦!「肉骨茶-細滲」-$72我都係為左這個無限添飲既肉骨茶黎既... 因此絕對值得向大家推介!因為肉骨茶是可以無限添飲,當然配料唔會再加!職員們經過都會問下是否需要加添.喜歡飲湯既人可以試下。馬來沙嗲雞串燒 -$29 , 抵食之選 . 一碟2串串燒雞燒至香脆,花生沙嗲醬濃郁,有少少辣参峇豬頸肉 - $29 .抵食之選. 一碗約5件肉質我覺得好好味,有少少辣. 但好惹味馬拉盞炒通菜 -$62. ,蔬菜之選用馬拉盞來炒,伴有少少洋蔥.好惹味,我覺得好少見有湯碗上菜咋怡保咖哩雞喇沙 $58唔係好大碗,我小朋友一個人都食左大半碗呀!店舖:惹味馬拉地址: 屯門屯隆街3號屯門市廣場2期1樓30-31號舖

「肉骨茶-細滲」-$72

馬來沙嗲雞串燒 -$29 , 抵食之選 . 一碟2串

串燒雞燒至香脆,花生沙嗲醬濃郁,有少少辣

参峇豬頸肉 - $29 .抵食之選. 一碗約5件
肉質我覺得好好味,有少少辣. 但好惹味

馬拉盞炒通菜 -$62. ,蔬菜之選

怡保咖哩雞喇沙 $58
唔係好大碗,我小朋友一個人都食左大半碗呀!

店舖:惹味馬拉
地址: 屯門屯隆街3號屯門市廣場2期1樓30-31號舖