2019-12-04 197 views
今日同屋企人係屯門食飯~ 屯門嘅紅橋出名多野食,一於食吓呢間西餐廳啦!😍入到去都幾大幾闊落,燈光比較昏暗,好有氣氛,仲有好多吊燈,感覺更加浪漫。🤩先來個餐湯,係野菌忌廉湯,飲落去好濃郁,亦都有少少菌類喺度,增添口感。仲有個沙律,大量既蔬菜上面放咗千島沙律醬,好食又健康。😌主食方面,有「龍蝦汁海鮮意大利飯」龍蝦汁好濃郁,加上唔同嘅海鮮,包括有青口同埋大蝦,新鮮!🤣「黑松露大啡菇長通粉」黑松露味道濃烈,大啡菇更加係吸晒黑松露既味,咬落去好多汁,長通粉煮得好煙銀,唔會太硬,岩岩好。🤤「安格斯牛扒」我哋叫咗5成熟,咬落去肉質軟腍,口感唔錯,仲好大塊tim!「BBQ醬豬肋骨」個汁酸酸甜甜,好入味,豬味都幾濃,咬落去肉汁充足,值得一食!💓甜品方面,有芝士蛋糕、哈密瓜雪芭、芒果杯,幾多選擇!👀總括而言,我係一間適合一家大細去食西餐既餐廳!😆😆

是日餐湯  忌廉野菌湯

龍蝦汁海鮮意大利飯

安格斯牛扒

甜品方面,有芝士蛋糕、哈密瓜雪芭、芒果杯,幾多選擇!👀
是日甜品

總括而言,我係一間適合一家大細去食西餐既餐廳!😆😆
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
是日餐湯  忌廉野菌湯
安格斯牛扒