2024-02-08
今日新年前最後一日返工,聽日開始收爐放假了,今日要去屯門見客,為新年作最後衝刺😁。見完客,想搭車返屋企時,經過kchefstory的韓式炸雞店,即刻聞到一陣陣好香的炸雞味,即刻外賣返去屋企做晚餐🍲佢哋位置係屯門市廣場1期2樓。店鋪裝修以簡約木紋為主,金閃閃的外賣包裝袋,同超靚的紅色包裝盒,好有貴氣的設計,拎上手都覺得好靚✨✨今次選咗以下食品✨🌟雪霜芝士味炸雞(全份)佢哋嘅炸雞🍗可以揀有骨同無骨,我今次揀咗無骨,食時比較方便!炸雞鋪滿雪霜芝士粉,芝士味香濃👍即叫即炸,外表炸到脆卜卜,雞的肉質好嫩滑,一啖咬落去,雞汁吱晒出嚟,皮脆肉嫩,下次一定再回購。🌟 烤牛肉紫菜飯卷$55佢哋除左炸雞之外,都仲有好多其他嘅小食,例如飯卷都係佢哋嘅王牌之一,飯卷嘅飯好香麻油味,牛肉烤得好香口,配埋其他韓式黃蘿蔔、青瓜及紅蘿蔔絲,口感層次豐富又好味🌟烤豬肉紫菜飯卷$52佢哋嘅飯卷係每日即整,賣晒就冇,所以好新鮮,啲飯咬落口好腍唔會乾,而且仲大有淡淡的麻油香味,豬肉烤得好腍,飯卷加炸雞🍗食完好滿足😌
✨今次選咗以下食品✨
🌟雪霜芝士味炸雞(全份)
🌟 烤牛肉紫菜飯卷$55
🌟烤豬肉紫菜飯卷$52