2022-08-28 137 views
📍尖沙咀 《𝐉𝐔𝐒𝐓'𝐞𝐫 𝐁𝐚𝐫 & 𝐑𝐞𝐬𝐭𝐚𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭》   #山林道人氣西餐  呢間餐廳坐低一翻開𝐦𝐞𝐧𝐮,就見到好多搞鬼既食物名,玩味濃,未食已經成功引起我地既興趣🤣✨水牛城雞翼 $𝟓𝟐 炸雞翼沾上酸酸辣辣既醬汁,味道岩岩好,少少辣、唔太咸,令人很開胃小食😝其次醬汁好夠,完全包住雞翼,淋滿汁嘅雞翼都𝐤𝐞𝐞𝐩到脆皮有驚奇🍗✨𝐉𝐔𝐒𝐓𝐄𝐑 科布 $𝟏𝟐𝟖 上枱超大盤,勁多料,有沙律菜🥗,雞蛋🥚、雞肉🍖、煙肉🥓、番茄仔🍅,混埋一齊幾好味好有特色,而且最重點係有大大舊牛油果🥑另外雞肉都好淋身唔知係咪用慢煮方法做,又嫩又滑👍🏻  ✨焗多汁豬仔骨配啤酒薯條 $𝟏𝟑𝟖 是日啤酒薯條賣哂,轉左薯格比我地,但都一樣好香口,可能落左啤酒去炸會特別脆,完全無出面食薯格放耐左會軟身既問題。豬仔骨份量唔少,醬汁食落好惹味,肉質亦都值得一讚,熟嘅程度啱啱好,唔會太生痴住舊骨,或者太熟☺️✨曲奇馬上瘋 $𝟒𝟕 作為曲奇愛好者,見到忍唔住嗌左杯,味道係偏甜,曲奇味同忌廉都幾出,不過唔好好飲得出𝐬𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡𝐢𝐞既口感🤔✨菠蘿熱情果沙冰 $𝟒𝟓 🍍甜中帶酸,清新又涼爽,啱曬食熱氣野同夏天飲👍🏻味道:𝟖/𝟏𝟎
#山林道人氣西餐

✨水牛城雞翼 $𝟓𝟐

✨𝐉𝐔𝐒𝐓𝐄𝐑 科布 $𝟏𝟐𝟖

✨焗多汁豬仔骨配啤酒薯條 $𝟏𝟑𝟖

✨曲奇馬上瘋 $𝟒𝟕

✨菠蘿熱情果沙冰 $𝟒𝟓
🍍甜中帶酸,清新又涼爽,啱曬食熱氣野同夏天飲👍🏻
菠蘿熱情果沙冰

味道:𝟖/𝟏𝟎
性價比: 𝟖/𝟏𝟎
2022-08-21
$250 (Dinner)
菠蘿熱情果沙冰