2024-03-22
一直以為黎依到好迂迴(唔知點搭車)🫣同大王🤴🏻講揸車入去,佢又冇反應😢最近俾我發現,原來係大埔墟站🚇有免費接駁巴士🚌大約𝟏𝟎分鐘就會到,好方便😌雖然今次同朋友係食晚飯🥢,不過黎到時仲未天黑,望到出面既山林🌳 & 湖景勁靚🏝 • 勁舒服,下次(晏就☀️)可以帶埋屋企人黎食點心🧆~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪明太子釀蟹蓋 ($168)閃閃既蟹形器皿裝住🤲🏻,金金黃黃既蟹蓋🦀外皮炸到脆卜卜💫,入面釀滿(塞爆💥) 明太子忌廉🧡加大量蟹肉絲。用叉成"注"成"注"咁食🍴.▪蔥燒關東刺參 ($268)圓圓既刺參,軟腍彈彈口感🤓,表面淋上濃稠既醬汁,蔥燒夠惹味😝.▪老壇酸辣龍躉球 ($388)睇個名我仲以為係爆炒,點知原來係好似酸菜魚咁🤣不過應該係係我食過最豪氣💎既酸菜魚,用龍躉球🐟,件件都勁厚身🤌🏻,肉質嫩滑結實,冇骨啖啖肉😚底仲有好多薯粉 • 芽菜.... ▪茶位 ($25/位)(香片 • 壽眉 • 普洱 • 龍井 • 菊花 • 鐵觀音)可揀🫖.~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🔺以上價錢 💁🏻♀️需另加
同大王🤴🏻講揸車入去,佢又冇反應😢
最近俾我發現,原來係大埔墟站🚇有免費接駁巴士🚌
大約𝟏𝟎分鐘就會到,好方便😌
下次(晏就☀️)可以帶埋屋企人黎食點心🧆
▪明太子釀蟹蓋 ($168)
閃閃既蟹形器皿裝住🤲🏻,金金黃黃既蟹蓋🦀
▪蔥燒關東刺參 ($268)
▪老壇酸辣龍躉球 ($388)
睇個名我仲以為係爆炒,點知原來係好似酸菜魚咁🤣
底仲有好多薯粉 • 芽菜...
▪茶位 ($25/位)
🔺以上價錢 💁🏻♀️需另加𝟏𝟎% 服務費