2019-08-27 25 views
係山頂大大話話都試過唔同既餐廳, 但食放題真係第一次!今次食完正餐後就決定食第個甜品放題Mina House 位於37 Steakhouse & Bar隔離,行幾步就去到嫁啦店舖裝潢同37 Steakhouse & Bar都用同一色調,令到2間餐廳感覺好和諧,完全唔知去左第2間餐廳咁嫁呢到既甜品選擇都好多例如煎香草紅桑子杯 ,雲尼拿mousse加埋紅桑子source食落酸甜,十分開胃呢到仲有好多款cake!例如栗子蛋糕 - 栗子mousse配上入面少少既栗子粒夠晒清新亦好有完粒栗子味道重點推介既仲有伯爵歌劇院蛋糕!伯爵茶香味好濃,即使上面有一層朱古力都唔會蓋過茶味同唔會好甜!一定要試柑子撻食落好香金橘味,食晒成個都唔會太甜太滯巧克力燕麥曲克食落亦好鬆脆可口,加埋燕麥夠晒健康唔怕肥我仲同朋友仲叫左2杯飲品呢杯要推介!伯爵寒天!似落好重伯爵奶茶既味道,加埋甜甜地既芝士奶蓋飲落好creamy重有底部既寒天令成杯飲品咬口十足想有口感又健康可以叫呢杯
係山頂大大話話都試過唔同既餐廳, 但食放題真係第一次!
今次食完正餐後就決定食第個甜品放題

呢到既甜品選擇都好多

呢到仲有好多款cake!
例如栗子蛋糕 - 栗子mousse配上入面少少既栗子粒
夠晒清新亦好有完粒栗子味道

柑子撻食落好香金橘味,食晒成個都唔會太甜太滯
巧克力燕麥曲克食落亦好鬆脆可口,加埋燕麥夠晒健康唔怕肥
我仲同朋友仲叫左2杯飲品
呢杯要推介!伯爵寒天!
重有底部既寒天令成杯飲品咬口十足
想有口感又健康可以叫呢杯