2022-05-24 365 views
【 🍜 金玡居清燉牛肉粗麵】---($98) *另收加一服務費*~~~📍評分:8.5/10~~~⏩ 山頂有唔少餐廳,之前去都係食西餐多,今次試下台式風味🍃!見到呢間主打台灣麵既餐廳,價錢亦抵食過其他西餐廳😂,就入去試試!~~~台灣粗麵口感Q彈😚,係我至鍾意既煙韌口感!牛肉係肥牛片🥓,肥瘦好均勻,唔會太油膩,但又一d都唔柴唔韌👍🏻,食落滑得黎好重牛香味!配埋個清燉牛肉湯底🐮,牛味就更加香濃!而且仲另有辣豉油同椒麻碎可加🌶,啱灑一眾既重口味同愛辣之人😈!不過食完都幾口渴,要飲返d野💦!~~~✅ 整體黎講,食物質素都幾好👍🏻,環境亦都幾舒適🏞,價格又相宜!如果唔想次次食西餐我會推介試下呢間台灣麵餐廳😛!~~~性價比:4/5回頭度:4/5賣相:4/5環境衛生:4/5服務態度:4/5~~~
【 🍜 金玡居清燉牛肉粗麵】
---