2016-05-11
最近貪新鮮...喜歡跑完步後往大坑享用早餐。今日就約咗個朋友仔係大坑一齊食早餐喔~事先並冇諗過咩特定既店要食, 都係去度先決定, 最終是日就揀咗呢間帶有少少文青FEEL既面包小店食早餐啦! 呢間小店地方唔大..我諗最多坐到7至8台(已包托埋2位台), 但勝在裝修都幾簡潔舒服, 岩岩好仲俾我同朋友仔揾到張2人台, 可以2人世界撐吓台腳仔..YEAHHHH介詔吓我地食咗啲咩先...早晨全餐 - 煙三文魚配炒蛋及多士 HKD 58成個早晨全餐都係不過不失咁, 冇咩特別, 冇話特別新鮮, 但係又冇話好難食, 只能講可以接受 Latte HKD 30杯Latte味道唔錯, 夠香濃脆皮吞拿魚包 HKD-唔記得價錢呢個包真係好冇誠意 脆皮唔脆..內涵啲吞拿魚係凍既..對於一間面包舖型式經營既早餐小店, 呢個包令我有啲失望, 希望佢只係今日整得失準, 如果唔係, 真係要好好改善佢地啲面包質數!!!總括黎講..以呢個價錢同環境配以食物質數, 我都覺得OK可以接受, 因為坐得都叫舒服, 同朋友仔食吓嘢傾吓計都唔錯, 但如果嘢食物既質數再進步少少就最好啦~
介詔吓我地食咗啲咩先...
早晨全餐 - 煙三文魚配炒蛋及多士
Latte
杯Latte味道唔錯, 夠香濃
脆皮吞拿魚包
吓計都唔錯, 但如果嘢食物既質數再進步少少就最好啦~