2021-04-23
以前係上環翻工都覺得幾多野食🥡今日就去左間係孖沙街新開嘅餐廳🥰一入到去就見到好多紅酒同埋Figures,真係好有Friday vibes, 適合曬收工同朋友黎飲嘢傾吓計❤️我哋兩個就叫左一個咸豬手,黑松露炸薯條同兩杯野飲!脆燒徳國咸豬手 $248份咸豬手到左就覺得份量好足,豬手會配搭埋自家製嘅酸椰菜🤤見到有好多脆卜卜皮就即刻試啖,真係聽聲都知有幾脆,我fd都聽到食落好脆口🥰但脆得黎又唔會好韌,再試埋個豬手,肥瘦半半,點埋黃芥末醬就令到成個口感好豐富!真係推介試吓,又好食又飽肚叫左個咸豬手咁梗係要飲下啤酒🍻飲啤酒又點少得薯條🤭叫左個黑松露炸薯條 $78黎到見到係幼薯條黎,唔知你鐘意粗定幼嘅薯條🤭幼薯條嘅口感會係比較脆口,再加上好多黑松露粹,又係好岩送啤酒飲🤤份量都好多,所以男仔都唔驚唔夠飽架!最後要介紹埋佢個3D朱古力同埋枝啤酒🍻個啤酒係麥啤黎嘅,睇落就好似黑啤咁,但係飲落口都好易入口,又唔苦嘅啤酒味☺️個店員真係介紹得冇錯,如果女仔想食豬手又唔係好鐘意太濃啤酒味嘅依枝就咁曬你拉!至於個3D朱古力,真係睇得又飲得,朱古力泡整到好高又挺身,影左好耐相都吾會溶🤣奶泡冇咩味但係用咗少少朱古力醬寫公
脆燒徳國咸豬手 $248
最後要介紹埋佢個3D朱古力同埋枝啤酒🍻
至於個3D朱古力,真係睇得又飲得,朱古力泡整到好高又挺身,影左好耐相都吾會溶🤣奶泡冇咩味但係用咗少少朱古力醬寫公仔,朱古力甜味都適中!
如果下次得閒再去,就會想試吓佢哋嘅咖啡,見到好多人都有推介佢哋嘅咖啡☕️