2023-08-06 118 views
行過佐敦,見到雲貴川,諗起好耐冇食過四川菜,即刻行入去食,平時其實都好鍾意食香辣嘅菜式,雲貴川,其實就係我哋都好鍾意食嘅地方😊二人餐💰228–煮食加小食加白飯🐂水煮美國肥牛今次叫咗個二人餐,揀咗水煮美國肥牛,水煮肥牛,一定要係專門嘅店先可以好食,平視我都好鍾意食佢嘅配菜,仲有佢嘅肥牛煮得啱啱好唔怕太老,陪埋醬汁,超級開胃小食:🥬生菜&青椒皮蛋 & 山椒野木耳呢個套餐仲可以揀兩個小食,我哋揀咗皮蛋同埋木耳。呢個皮蛋同我哋平時食嘅有少少唔一樣,唔係黑色嘅,都幾特別。木耳份量超級多,配上佢特製嘅川味涼拌醬汁,特別好味,都好送飯😆另外單點左其他小食~🤣🤣🤣爽爆牛柏葉💰68呢個牛柏葉都好爽,但我覺得份量可能再多啲,真係唔夠食啊香脆雞翼💰25新鮮現炸的雞翼!雞翼好大隻😆😆其實呢度仲有好多好好食嘅,例如佢嘅口水㗎,但係今次未嚟得切食,佢嘅口水雞都係獲獎。下次一定要試吓先,呢度嘅川菜又經濟又抵食,性價比真係好高😗

😊二人餐💰228–煮食加小食加白飯
🐂水煮美國肥牛

小食:
🥬生菜&青椒皮蛋 & 山椒野木耳

另外單點左其他小食~🤣🤣🤣
爽爆牛柏葉💰68
呢個牛柏葉都好爽,但我覺得份量可能再多啲,真係唔夠食啊

香脆雞翼💰25
新鮮現炸的雞翼!雞翼好大隻😆😆