2023-01-14 36 views
一向無辣不歡嘅我,見到筲箕灣東大街最近新開左一間四川菜餐廳!當然要試下啦!「四川重口味」一睇菜單 真唔錯wor!款式好多啊!唔少出面都冇嘅菜品都有得嗌!招牌水煮魚(脆鯛魚)湯底香濃 冇想像中嘅刺辣,第一次試脆鯛魚老闆推薦!真係好正啊,鐘意脆肉皖嘅朋友應該都鐘意,而且冇骨頭嫁!麻中帶點辣,仲好多件魚tim啊!川香麻辣鴨舌真係我嘅推薦~~外面買鴨舌就好貴!而且自己好難煮得好味!呢度價錢實際 仲好多件tim啊!麻麻辣辣 又夠香~ 配啤酒冇得輸啊!古法鵝腸王好驚喜啊,香港真係好少有大大條鵝腸 仲好爽口添啊!!又洗得好乾淨~完全唔怕有怪味!肉沫四季豆好開胃~~ 四季豆都好新鮮!今餐真係飽到呢!

招牌水煮魚(脆鯛魚)

川香麻辣鴨舌

古法鵝腸王

肉沫四季豆
好開胃~~ 四季豆都好新鮮!

今餐真係飽到呢!