嘩!咁快又出新野,行過見到有賣梗係買來試吓啦!😁😁~~~川辣豬肉包~~~呢個‘川辣豬肉包’比其他包貴少少🤏🏻🤏🏻,要$8!價錢可接受😄😄第一眼收咗個包真係比其他包橙色啲,感覺真係有啲料到啊😚😚打開個包第一眼係豬肉碎,質地比較濕潤,食落真係有川味辣辣嘅感覺,但唔會太辣同埋好快辣味就會散,但係冇乜點食到豬肉味!非常建議豬肉改用條形或者大粒啲嘅肉粒會更好🤤🤤要大讚嘅係兩位職員姨姨🧍🏻‍♀️🧍🏻‍♀️收銀姨姨:會清楚知道咩貨已經賣晒,我個川辣豬肉包係最後一個(Lucky😝😝),會即刻同廚房講!良好溝通!👍🏻👍🏻出貨姨姨:除咗叫No.仲會同客人對貨是否正確✅,最後兩位都會講多謝拜拜👋🏻👋🏻兩位姨姨都好抵讚👍🏻👍🏻
嘩!咁快又出新野,行過見到有賣梗係買來試吓啦!😁😁

~~~川辣豬肉包~~~
第一眼收咗個包真係比其他包橙色啲,感覺真係有啲料到啊😚😚
川辣豬肉包

要大讚嘅係兩位職員姨姨🧍🏻‍♀️🧍🏻‍♀️
兩位姨姨都好抵讚👍🏻👍🏻
2021-03-23
TakeAway
$8 (Other)