2023-03-24
土瓜灣最近多左好多ᑕᗩᖴE。。咁啱我嘅好朋友又突然想搞個靚早。。咁唯有出走一下。。但原來太早係無我想食嘅野。。不過我地坐坐下都可以叫晏晝啲野食ᒪᑌ😏😏好彩我哋係平日去最驚就係排隊。。嗰日就係冇乜人所以我哋坐到好晏😏環境幾好架。。工業風。。野食唔太多選擇。。最啱就係有選擇困難症嘅我👍🏼而野食味道都OK架。。環境加埋野食嘅OᑌTᒪOOK。。樣樣都可以打下卡👍🏼👍🏼..🥗YOGᑌᖇT ᗷOᗯᒪ ᗯITᕼ ᑕᕼIᗩ ᑭᑌᗪᗪIᑎG🥫SᕼᗩSᕼᑌKᗩ🥞EᐯEᖇYᗪᗩY ᗪᑌTᑕᕼ ᑭᗩᑎᑕᗩKE🍵SᗩᒪTEᗪ ᑕᗩᖇᗩᗰEᒪ ᒪᗩTTE..📍 Out of Office (土瓜灣)土瓜灣美善同里8號美怡大廈地下1-3號舖..@ooo.coffee ..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe
咁啱我嘅好朋友又突然想搞個靚早。。
咁唯有出走一下。。但原來太早係無我想食嘅野。。
不過我地坐坐下都可以叫晏晝啲野食ᒪᑌ😏😏
好彩我哋係平日去最驚就係排隊。。
嗰日就係冇乜人所以我哋坐到好晏😏
環境幾好架。。工業風。。
野食唔太多選擇。。最啱就係有選擇困難症嘅我👍🏼
而野食味道都OK架。。
環境加埋野食嘅OᑌTᒪOOK。。樣樣都可以打下卡👍🏼👍🏼
🥫SᕼᗩSᕼᑌKᗩ
🥞EᐯEᖇYᗪᗩY ᗪᑌTᑕᕼ ᑭᗩᑎᑕᗩKE
🍵SᗩᒪTEᗪ ᑕᗩᖇᗩᗰEᒪ ᒪᗩTTE
📍 Out of Office (土瓜灣)
土瓜灣美善同里8號美怡大廈地下1-3號舖
@ooo.coffee
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#ooo#ooocafe#outofoffice#ooocoffee#tokwawan#tokwawanfood#tokwawancafe#土瓜灣cafe#土瓜灣美食