2021-07-25
觀塘嘅工廈不嬲都有好多好嘢食 今次我哋揀咗依間食漢堡包餐廳嘅裝修好靚 坐得好舒服 用咗淺啡色嘅木色做主調 俾人一種舒適嘅感覺 座位唔會話坐得好密今次我哋嗌左雲朵安格斯堡($75) 呢一款漢堡打卡一流 牛肉嘅上邊有打發好嘅蛋白 外觀非常可愛 蛋白食落好有空氣感 入口即溶 非常特別🤣蛋汁同芝士加埋安格斯牛 味道好豐富另一款我哋嗌咗手打100%蝦肉堡($85) 好味道 蝦餅嘅蝦肉非常彈牙 唔會話炸得好油膩 整體味道協調得好好 我哋加咗$5將普通漢堡包換咗做黑糖漢堡 覺得係必轉嘅 個包甜甜地好好食飲品我哋嗌左一杯白桃乳酸($28) 我覺得桃味好香 不過太甜了 另一杯嗌咗Oreo朱古力沙冰($48) 出奇地唔係話好甜 飲起上嚟都冇咁有罪惡感🤣