2024-02-27 28 views
壽定食屋今次要介紹荔枝角香港工業中心C座地庫一間平民飯堂,呢幢香港工業中心門口已經有斜板, 一路直行轉右就有一部升降機就可以落到B層,「壽定食屋」就喺B層,呢層都有幾間食店,今次就揀咗「壽定食屋」做我午餐!1.月見牛肉丼(咖哩飯)配赤味噌湯$62(8/10)呢個牛肉丼個牛肉係薄切碎上,咖哩比較咸咗少少,味噌湯非常好飲!2.【南國元氣雞】唐揚炸雞(咖哩飯)配赤味噌湯$60(9/10)炸雞有六舊,每一舊炸雞都好脆,肉質嫩滑,咖哩比較咸咗少少,味噌湯非常好飲!2人總共價錢$122個人口味總評分:8.5/10@teishokukotobuki 地址:荔枝角青山道489-491號香港工業中心C座地庫CB1-B3號舖Please follow me🙆‍♂️ @wheelchaireatinhongkong 如果鍾意我嘅分享,麻煩請follow我,仲有記得Like同Share!🙏🏻🙇🏻‍♂️#壽定食屋 #平民飯堂 #荔枝角 #荔枝角好去處 #荔枝角美食 #香港工業中心 #香港美食 #hkig #hkboy #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkf
壽定食屋

1.月見牛肉丼(咖哩飯)配赤味噌湯$62(8/10)

2人總共價錢$122

個人口味總評分:8.5/10

@teishokukotobuki

#壽定食屋 #平民飯堂 #荔枝角 #荔枝角好去處 #荔枝角美食 #香港工業中心 #香港美食 #hkig #hkboy #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkigfood #foodiehk #yummy #delicious #foodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #wheelchaireatinhongkong