2013-11-07
又同班fd係觀塘食飯. 唔想食連鎖式的, 所以揀左呢度。而且星期五晚餐都可以book位, 又唔限時, 呢個抵讚呀! 仲有, 個fd話係附近返左6年工, 都未試過呢間野大伙一齊試試佢lor因係工廈內, 外面環境比較普通, 有個fd仲話有d驚wor我個人覺得還ok la內裡裝潢幾好, 但好暗, 而且有d嘈。室外室內都有座位。先上salad, 凱撒salad可選shrimp / chicken。我地揀左shrimp, salad sauce so gd。本人冇食蝦, 所以唔評論la第二道係appetizer, 炸芝士條。個皮好硬, 芝士又唔香。放左耐左, d芝士仲變左固體tim再來就係主菜la - 有3款腸, 伴碟有small tomato 同紅菜頭。有少少鹹, 但整體都ok 的。不過我地3個食就覺得有d滯la最後一道, 意大利飯。個飯同其他店compare的話, 係有d硬的, 但味道還不錯喔!可能佢地係比較正宗的, 但我食唔慣咁硬ge飯最後, 個fd又想試埋lunch。我地就即場book埋next week 的lunch la
內裡裝潢幾好, 但好暗, 而且有d嘈。室外室內都有座位。
先上salad, 凱撒salad可選shrimp / chicken。我地揀左shrimp, salad sauce so gd。本人冇食蝦, 所以唔評論la 第二道係appetizer, 炸芝士條。個皮好硬, 芝士又唔香。放左耐左, d芝士仲變左固體tim 再來就係主菜la - 有3款腸, 伴碟有small tomato 同紅菜頭。有少少鹹, 但整體都ok 的。不過我地3個食就覺得有d滯la 最後一道, 意大利飯。個飯同其他店compare的話, 係有d硬的, 但味道還不錯喔!可能佢地係比較正宗的, 但我食唔慣咁硬ge飯 最後, 個fd又想試埋lunch。我地就即場book埋next week 的lunch la
Other Info. :
可以book位的